Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

17.12.2021 KLO 11-12:30 Selkeys Yrittäjyyden Perustana -koulutus (maksuton)

ALKUSANAT
Kutsun SINUT mukaan Elinvoimainen Yrittäjä -verkkokoulutukseen, jossa pääset tutustumaan ILMAISEKSI henkisen suorituskyvyn optimointi -menetelmän SELKEYS-alueeseen.
Elinvoimainen yrittäjä on tasapainossa itsensä ja elämänsä suhteen. Hän toimii roolimallina ihmisille ympärillään niin töissä, kotona kuin vapaa-aikana, ja ennen kaikkea läheisilleen. Elinvoimainen yrittäjä luo ympärilleen hyvää oloa olemalla itse hyvinvoiva, koska hänellä on taito johtaa itseään syvällä tasolla.
Ilman selkeyden haltuun ottamista syvällä tasolla kuva itsestä elinvoimaisena yrittäjänä jää todennäköisesti pelkästään haaveeksi, koska selkeys-teeman avulla yrittäjä voi ennaltaehkäistä jo yksistään merkittävästi yrittäjän kolmen suuren ongelman toteutumista: uupumus, epäterve suhde työhön ja vääristynyt ajankäyttö. Selkeys-teema sisältää muun muassa tavoiteltavan unelmamaiseman maalaamisen, uuden identiteetin luomisen ja henkilökohtaisen arvojen kirkastamisen.
KOHDERYHMÄ
Koulutus on tarkoitettu yrittäjänä toimivalle ja yrittäjäksi aikovalle.
HYÖDYT
Osallistuessasi koulutukseen opit muun muassa:
– Näkemään ja tuntemaan itsesi elinvoimaisena yrittäjänä
– Kirkastamaan tärkeimmät tavoitteesi yrittäjänä ja ihmisenä
– Tiedostamaan syvimmät arvosi
– Välttämään selkeyden isoimmat sudenkuopat yrittäjänä
– Konkreettiset kotitehtävät teeman jalkauttamiseksi omaan arkeen
+ saat innostavan valmentajan tuen!
KÄYTÄNNÖN ASIAT
– Koulutus edellyttää ennakkoilmoittautumista. Pyydän sitovat ilmoittautumiset 16.12.2020 klo 18:00 mennessä sähköpostilla: mikko@noulimit.fi
– Koulutus järjestetään Zoom-palvelun kautta. Osallistujat saavat itselleen osallistumislinkin noin päivää ennen itse koulutusta.
– Koulutuksessa paikallaolijat saavat Selkeys-teeman materiaalit itselleen ml. tallenteen ja harjoituksen (arvo 197€).
– Ota reilusti yhteyttä, jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää koulutukseen tai aihepiiriin liittyen. Yhteydenotot ensisijaisesti: mikko@noulimit.fi
YLEISIÄ PALAUTTEITA
“Olen osallistunut No Limit:n Mikko Pahkasalon vetämiin koulutuksiin sekä oikeissa tapaamisissa että verkkokoulutuksina. Koulutuksista ja valmennuksista olen saanut paljon hyviä työkaluja omien tavoitteiden määrittämiseen sekä käytännön toimenpiteiden toteutukseen. Valmennukset ovat olleet laadukkaasti järjestettyjä ja lisämateriaali on tukenut omaa oppimista ja asian viemistä käytännön tasolle omassa arjessa.
Mikon koulutusten ansiosta olen yrittäjänä saanut rohkeutta ja motivaatiota ottaa isoja askeleita eteenpäin ja saanut hyviä keinoja myös kehittää kaikkia elämässä tärkeitä osatekijöitä. Suosittelen lämpimästi Mikon valmennuksia kaikille, jotka haluavat elää rohkeasti omannäköistä elämää ja edetä asioissa oman arvomaailmansa mukaisesti – niin töissä kuin vapaa-ajalla. 5/5 tähteä”
– Sanya Saarinen / Someleontti
“Kiitos vetäjälle. Vaikka en olekkaan yrittäjä niin tämä antoi avaimia tehdä peliliikkeitä ihan uran-vaihtoakin miettiessä. Sain esityksestä avaimia myös tähän ja olenkin nyt vaihtamassa töitä. Työllistyin ihan erillaiseen työhön joka alkaa kesäkuussa. Homma resonoi alusta saakka ja uskon että viihdyn siinä. Jos jossain vaiheessa aika on kypsä niin neuvot on hyviä myös yritystä suunnitellessa. Ja silloin tiedän että keltä saa asiantuntevaa apua.”
– Petri Räsänen
“Haluan kiittää sinua erittäin selkeästä tavasta avata HSO-menetelmää. Pilkoit vaiheita ymmärrettävällä tavalla selkeisiin kokonaisuuksiin ja käytännön esimerkit auttoivat sisäistämään asioita vieläkin paremmin. Ymmärsin sisällön tuovan apuja myös elämänhallinnan takaisin kutsumiseen ihan henkilökohtaisella tasolla, vaikka ajatus luennolle osallistumisestani painottuikin alunperin yrityspuolelle.”
– Yrittäjä / hyvinvointiala
“Valmennustapaamiset rauhoittivat mielen ja toisaalta kirkastivat ajatukset. Annoit upeasti minun itse oivaltaa asioita tapaamisten aikana. Valmennuksen myötä olen pysähtynyt miettimään enemmän tunteitteni syytä ja tarkoitusta. Olen havainnoinut paremmin luontoa ja ympäristöä ylipäätään. Pystyn lisäksi paremmin käsittelemään negatiivisiä tunteita.”
– Sanna Nuutinen / Foto Bakery