Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

17.2.2023 klo 9-10 Somevideot asiantuntijan myynnin työkaluna -webinaari (Maksuton)

Webinaarissa opit, kuinka videoiden avulla saat tehokkuutta asiantuntijaviestintään ja rakennat kohderyhmääsi luottamusta. Saat hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten videoita voi tehdä viestintäkäyttöön myös itse kännykällä, miten videoiden teknistä laatua voi parantaa ja miten luot tehokkaan viestintäprosessin itsellesi.

Hyödynnä mahdollisimman pian videoiden voima luottamuksen rakentamisessa ja asiantuntijapalveluiden myynnissä!

17.2.2023 klo 9-10 Somevideot asiantuntijan myynnin työkaluna -webinaari (Maksuton)

Ilmoittaudu nyt!

Videoiden johdonmukainen tekeminen helpottaa myyntiä ja rakentaa asiantuntibrändiäsi. Videolla pystyt viestimään monipuolisemmin, kuin millään muulla mediamuodolla! Ihmisen elekieli, ilmeet ja tiedostamatta lähetettävät signaalit tallentuvat videolle yleisön tulkittavaksi. Näin videoilla informaatio sinusta, yrityksestäsi ja tarjoamistasi asiantuntijapalveluista välittyy kaikkein tehokkaimmin.

Videoiden tekeminen auttaa monella tasolla:

🔸Hyöty ihmiselle ja yleisön auttaminen
Luotamme yleensä vaistomaisesti ihmiseen, joka auttaa meitä. Tee videoita, joiden sisältö auttaa yleisösi edustajaa eteenpäin jossain ongelmassa tai vastaa hänen tarpeeseensa.

🔸Henkilökemiat
Ihmisen persoona saadaan hyvin vangittua videolle ja tämän takia videosta kiinnostuvat henkilöt, jotka kokevat videolla olevan henkilön mielenkiintoiseksi ja miellyttäväksi. Tällöin henkilökemiat ovat positiivisesti kohdallaan mahdollista jatkoa ajatellen. Keskity siis niihin tahoihin, joiden kanssa ennuste hedelmällisestä yhteistyöstä on hyvä ja joiden kanssa yhteistyö sujuu mielekkäästi!

🔸Muutosvastaisuuden torjuminen ja innostaminen
Välillä henkilö saattaa tarvita pientä innostusta ja uutta ajattelutapaa ennen kuin hän on valmis muutokseen, jossa asiantuntijuutesi auttaa. Asiantuntijan näkökulmasta on tehokasta torjua mahdolliset vastaväitteet ja muutospelko videoiden avulla.

🔸Näkyvyys ja asiantuntijabrändin rakentaminen
Sama video voi olla tuhansien nähtävillä yhtä aikaa, kun taas kenttätyössä uusasiakashankinta henkilökohtaisesti on aikaa vievä prosessi. Videoilla vakuuttamasi ihmiset ovat valmiita muutokseen ottaessaan sinuun yhteyttä.

Kiinnostaako sinua somevideoiden hyödyntäminen asiantuntijan työkaluna? Tule mukaan BusinessRakentamon webinaariin ja opit, miksi ja miten niitä somevideoita oikein kannattaa tehdä.

BusinessRakentamon asiantuntija

BusinessRakentamon asiantuntijana webinaarissa on Sanya Saarinen eli #Someleontti on kokenut somestrategi, digisisällöntuottaja, somekouluttaja sekä videoiden tekijä – lähtihän innostus videoiden tekemiseen jo yläasteikäisenä! Nyt vuosikymmeniä myöhemmin kokemuksen myötä on muokkautunut mallit, joilla asiantuntija voi hyödyntää tehokkaasti videoita viestinnässä. Viestinnän ja myyntiprosessin tehostaminen ja automatisointi onnistuvat sopivia digityökaluja yhdistelemällä ja Sanya on rakentanut yritysten ja asiantuntijoiden brändiviestintää vuodesta 2014 lähtien.

Verkostoidu Sanyan kanssa LinkedIn:ssä!

Ilmoittaudu nyt!