Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

19.8.2022 klo 9–10 Itsensä johtaminen – näin rakennat toimivan arjen -webinaari (Maksuton)

Tule mukaan BusinessRakentamon maksuttomaan webinaariin!

“Itsensä johtaminen – näin rakennat toimivan arjen” -webinaari
19.8.2022 klo 9–10 Webinaari etäyhteydellä

Tässä webinaarissa opit rakentamaan itsellesi toimivaa arkea ja työtahtia.
Opit rakentamaan arjen vahvuuksille perustuen ja mietimme rutiineja sekä pohdimme, miten arjesta tulisi arvojesi mukainen. Olemme onnellisimmillaan, kun arki ja työelämä ovat arvojemme kanssa yhteneväiset.

Olemme aamu- tai iltaihmisiä, kiinnostuksemme poikkeavat ja olemme vain luontaisesti hyviä eri asioissa. Rakentamalla arkea vastaamaan noita vahvuuksia, saamme mietittyä, milloin on hyvä tehdä mitäkin. Se lisää onnellisuutta ja tehostaa ajankäyttöä. Arjelle ja työnteollekin kannattaa vetää mietitty raja. Moni yrittäjä on edelleen töissä 24/7 vaikka vähempikin riittäisi.

Lisäksi mietimme rutiineja ja pohdimme läpi liikunnan, ruokavalion ja -rytmin merkitystä sekä riittävää palautumista sekä joustavuutta omien elämäntapojen suhteen.

BusinessRakentamon asiantuntija webinaarissa

Anna Noramaa on valmentaja, kouluttaja ja yrittäjä (Positiivinen Kierre). Anna on kokenut markkinoinnin ja liikkeenjohdon osaaja, jonka tehtävänä maailmassa on yrittäjien auttaminen. Hän auttaa valmennuksellisin keinoin selvittämään liiketoiminnan ja työelämän haasteita.

Ilmoittaudu mukaan nyt!