Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

22.11.2021 klo 9-10 Kasvata myyntiä tuotteistamalla! -verkkokoulutus (maksuton)

Lämpimästi tervetuloa BusinessRakentamo ry:n maksuttomaan koulutukseen yrittäjille! Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä, joten voit osallistua mistä vaan omalla laitteellasi ja verkkoyhteydellä.

22.11.2021 klo 9-10 Kasvata myyntiä tuotteistamalla! -verkkokoulutus

Hyvin tehty tuotteistaminen moninkertaistaa menestymisen edellytykset, sen ansiosta kuluttaja kiinnostuu tuotteesta tai palvelusta, koska ymmärtää siitä saamansa hyödyt. Mitä houkuttelevampia nuo hyödyt ovat, sitä enemmän kuluttaja on valmis myös maksamaan. On tärkeää, että kuluttaja ymmärtää helposti, mihin tarpeeseen, milloin ja millä lailla tuotetta tai palvelua käytetään.

 

Tässä tunnin tehokoulutuksessa yrittäjä oppii tunnistamaan mitä hyötyä tuotteistamisesta on ja minkä lisäarvon se tuo liiketoimintaan. Hyvin tuotteistettu tuote tai palvelu on helpompi myydä. Yrittäjä saa työkaluja miten määrittää oman tuotteen tai palvelun etua asiakkaalle ja miten erottua kilpailijoista.

 

Kouluttajat :
Kouluttajina toimivat BusinessRakentamon asiantuntijat Kati Harki ja  Monica Jalonen.

Kati Harki: Katilla on yli 20 vuoden kokemus elintarvikealan kaupallisesta konseptoinnista, tuotteistamisesta ja markkinoinnista. Kati on vetänyt satoja markkinoinnin ja tuotteistamisen projekteja – moninaisissa kokoluokissa ja kategorioissa sekä eri markkinoilla. Katin vahvuuksiin kuuluvat vahva strateginen ajattelu, tavoitteellinen brändien rakentaminen, selkeä ymmärrys kuluttajan ostopolusta erityisesti elintarvikemarkkinalla sekä monipuolinen kokemus kustannustehokkaasta ja tavoitteet saavuttavasta kuluttajamarkkinoinnista. Kati on työskennellyt eri yritysten kanssa edistääkseen yritysten myyntiä mm. Ruotsin, Venäjän, Tanskan, Viron ja Saksan vientimarkkinoilla.

Monica Jalonen: Monicalla on yli 20 vuoden laaja kokemus päivittäistavarakaupan alalta, painottuen erityisesti elintarvikkeisiin. Monica on johtanut satoja tuote- ja markkinointiprojekteja, niin kuluttaja kuin B-to-B sektorilla. Monican vahvuuksiin kuuluvat vankka osaaminen projektien johtamisesta, innovoinnista, sisällöntuotannosta, sekä tuote- ja palvelu-konseptoinnista. Monica on työskennellyt eri yritysten kanssa edistääkseen yritysten myyntiä mm. Ruotsin, Venäjän, Tanskan ja Saksan vientimarkkinoilla.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Katso myös tulevat tapahtumati