Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

24.11.2023 klo 9-10 Tekoälyn käyttäminen sisällön tuottamisessa -webinaari (Maksuton)

Tekoalyn-käyttäminen-sisällon-tuottamisessa-webinaari-BusinessRakentamo

Tule BusinessRakentamon webinaariin oppimaan, miten yrittäjä voi hyödyntää tekoälyä (AI=Artificial Intelligence) markkinoinnissa ja myynnissä.

24.11.2023 klo 9-10 Tekoälyn käyttäminen sisällön tuottamisessa -webinaari (Maksuton)

BusinessRakentamon webinaarissa opit, kuinka hyödyntää tekoälyä sisällöntuotannossa. Käymme läpi tekoälyn kehityksen, EU:n sääntelyn tilanteen ja työkalujen tilanteen.

Tämä webinaari sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin sisällöntuottajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ja oppia uusia tapoja hyödyntää tekoälyä sisältötuotannossa.

 

Tämän lisäksi käsittelemme muita ajankohtaisia asioita tekoälyn tilanteesta.

Webinaari pidetään etäyhteydellä, joten voit osallistua sijainnista riippumatta.

 

Webinaarin hyöty

Yrittäjä:
– Saat käytännön vinkkejä siitä, mitä tekoälytyökaluja kannattaa käyttää juuri nyt tuottaaksesi laadukasta sisältöä nopeammin ja tehokkaammin.

– Opit, miten voit käyttää tekoälyä sisällöntuotannossa säästääksesi aikaa ja resursseja ja samalla saavuttaaksesi parempia tuloksia.

– Saat tietää, miten voit erottua kilpailijoistasi tuottamalla parempaa sisältöä ja käyttämällä tekoälyä hyödyksi.

 

Asiantuntija:

– Opit, miten hyödyntää generatiivista kielimallia ja muita tekoälytyökaluja sisällöntuotannossa saavuttaaksesi parempia ja tarkempia tuloksia erilaisissa tilanteissa.

– Saat käytännön vinkkejä siitä, miten voit käyttää tekoälyä apuna monimutkaisissa tehtävissä, kuten käännöksissä, kirjoituksissa ja muissa sisällöntuotannon tehtävissä.

– Opit, miten voit käyttää tekoälyä hyödyksi, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja parantaa työn tuottavuutta.


Webinaarin sisältö

Osallistu webinaariimme, jossa käsittelemme tekoälyn käyttöä sisällöntuotannossa. Käymme läpi tekoälyn kehityksen, EU:n sääntelyn tilanteen ja työkalujen tilanteen. Opit, miten voit hyödyntää generatiivista kielimallia ja muita tekoälytyökaluja tehokkaasti ja säästää aikaa ja resursseja sisällöntuotannossa.

Saat käytännön vinkkejä siitä, kuinka voit luoda tekstiä generatiivisella kielimallilla, luoda kuvia tekoälyn avustamana ja kirjoittaa mainostekstejä Google Ads -mainoskampanjoihin.

Lisäksi käsittelemme muita ajankohtaisia asioita tekoälyn tilanteesta ja kerromme, mihin suuntaan tekoälyn käyttö sisällöntuotannossa kehittyy tulevaisuudessa.

 

BusinessRakentamon asiantuntija

BusinessRakentamon asiantuntijana toimii Jukka Ikonen. Jukan edustama yritys on Somafy, joka auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia digitaalisessa markkinoinnissa. Digimarkkinoinnilla on suuri merkitys yrityksesi menestykselle. 

Ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua luomaan toimivia mainoksia Googleen ja sosiaaliseen mediaan. Somafylta saat myös data-analyysin, jonka avulla voit johtaa kampanjoitasi paremmin ja saavuttaa parempia tuloksia. Tarjoamme myös valmennusta siitä, kuinka voit tehdä sosiaalista myyntiä LinkedInissä. Somafy on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan menestymään digimarkkinoinnissa. 

Verkostoidu asiantuntijan kanssa LinkedIn:ssä:
https://www.linkedin.com/in/jukka-ikonen-digimarkkinointi/