Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

25.3.22 klo 9-11 Hyödynnä mediatiedotteita tehokkaasti – etätyöpaja (25€/hlö)

Verkkokoulutuksen hyöty yrittäjille

 

Jos potentiaalinen asiakas ei tiedä yrityksesi tuotteista tai palveluista, on ostaminen mahdotonta! Opi hyödyntämään mediatiedotteita osana yrityksen myynti- ja viestintästrategiaa. Rakenna johdonmukaisesti viestintää ja hyödynnä tiedotteiden sisällöt tehokkaasti myös uutiskirjeissä ja somenäkyvyyden rakentamisessa vaikuttavuuden lisäämiseksi. Tiedottaminen on sijainnista riippumatonta, joten hyvillä tiedotteilla ja sopivilla digityökaluilla pidät yleisön ja median mielenkiintoa yllä mistä vain! Tästä on erityistä hyötyä silloin kun haluat skaalata bisneksesi tai olet vaikkapa etätöissä.

 

 

Pienryhmämuotoisessa etäkoulutuksessa saat tietoa ja sparrausta siihen, mitä kannattaa viestiä ja miten tiedotetta kannattaa hyödyntää eri kanavissa. Pääset kysymään kouluttajilta vinkkejä ja näkemystä omaan tiedotteeseen liittyen tai yhteisissä keskusteluissa ja brainstorming-tuokioissa voi löytyä juuri se seuraavan tiedotteen aihe yrityksellesi!

 

Hinta

 

Koulutus on vuorovaikutteinen etäkoulutus ja sen hinta on 25€/henkilö. Koulutus maksetaan BusinessRakentamon verkkokaupassa ilmoittautumisen jälkeen (saat ohjeet sähköpostitse).

 

Verkkokoulutuksen eli etätyöpajan sisältö

 

Mediatiedotteet viestinnässä (Anne Lampinen)

  Minkälaisista asioista kannattaa tiedottaa?

  Koska tiedote kannattaa lähettää?

  Minkälaisen tiedotteen media nielaisee?

Ilmiöt, vuodenajat, ajankohtaisuus ja uutisaiheet auttavat.

– Ideapaja: Tiedotteen aiheet.  Jos ei ole uutista, sen voi aina keksiä, mutta miten?

– Miten rakentaa hyvä tiedote?

-artikkelimuotoisen tiedotteen tärkeimmät kohdat

 

Tiedotteen hyödyntäminen digikanavissa (Sanya Saarinen)

-Tiedotteen muokkaus uutiskirjeiksi

-Hakukonenäkyvyyden rakentaminen tiedotteilla

-Hyödynnä tiedote somekanavissa

SomesoppaⓇ  1 > 99 -kaava: Tee yhdestä tiedotteesta 99 julkaisua!

 

Koulutuksessa keskustellaan ja ideoidaan yhdessä, mikä voisi olla seuraavan mediatiedoitteen aihe!

 

Kouluttajat 

 

Anne Lampinen on pitkän linjan toimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä. Toimittajanakin hän on toiminut yli 20 vuotta, viimeiset kymmenen vuotta viestintäalalla. Missioni on auttaa yrittäjiä, kerron kuinka median kanssa tullaan juttuun. Olen yrittäjän puolella, siis Omatoimittaja.fi

 

Sanya Saarinen eli #Someleontti toimii sosiaalisessa median markkinoinnissa digisisällöntuottajana, somestrategina ja somekouluttajana yrityksille. Viestinnän keskiössä on aina asiakas ja digityökalut mahdollistavat viestin leviämisen yhä laajemmalle sekä viestinnän ja myyntiprosessin automatisoimisen. Sanya on ollut pitkään yrittäjänä ja vuodesta 2014 digimarkkinoinnin parissa.   

 

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen nyt! 

Saat vahvistusviestissä maksuohjeet verkkokauppaamme. Mikäli viesti ei tule perille, tarkista myös sähköpostiohjelmasi Roskaposti-kansio, joihin välillä automaattiset viestit saattavat eksyä.