Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

27.10.2022 klo 9-10 Ohjeista, opasta ja opeta -webinaari (Maksuton)

Verkkokoulutuksessa saat hyvän tietopaketin, mitä ottaa huomioon, kun lähdet suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköistä ohjetta, opasta tai vaikkapa verkkokurssia.

Haluatko tuotteistaa osaamisesi verkkokurssiksi tai onko ajatuksissa rakentaa palvelun/ tuotteen tueksi sähköiset käyttöohjeet tai oppaat?

Tässä webinaarissa keskitytään teemoihin, jotka auttavat sinut asiassa alkuun.

Tunnin aikana saat hyvän läpileikkauksen tuotannon suunnittelusta aina sen toteutukseen asti. Lisäksi sinulle annetaan hyviä vinkkejä työkaluihin ja ohjelmistoihin. Webinaarin järjestää BusinessRakentamo ja sen kouluttajana toimii pitkän linjan viestinnän ammattilainen, etäkoulutusta yli 13 vuotta eri rooleissa toteuttanut Janne Nummela.

BusinessRakentamon asiantuntija webinaarissa

Janne Nummela on pitkän linjan kouluttaja, joka on opettanut ja ohjannut verkossa yli 13 vuotta. Tänä aikana aikana Janne on suunnitellut, käsikirjoittanut, tuottanut ja toteuttanut sisältöjä laajasta ammattitutkintoon johtavasta koulutuksesta lyhyisiin ohjevideoihin ja kaikkea tältä väliltä. Nykyisin Janne toimii yrittäjänä ja pääkouluttajana viestinnän etäkoulutuksia toteuttavassa Asiatalossa.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jannen/

 

Tapahtuman jälkeen lyhyt verkostoitumisosio, varaudu pitämään tiivis 30s esittely yrityksestäsi.

Ilmoittaudu nyt!