Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

28.1.2022 klo 9-10 Pienyrittäjän tukihelvetti – Mistä rahoitus yrityksen kehittämiseen? -koulutus (Maksuton)

Koulutukseen osallistumalla vältät turhaa työtä hakemusten viidakossa ja parannat mahdollisuuksiasi saada tukea/rahoitusta yrityksesi kehittämiseen. Koulutuksessa käymme läpi yleisimmät rahoitus- ja tukivaihtoehdot pienyrityksen kehittämiseen. Lisäksi käymme läpi tyypillisiä syitä hakemusten hylkäämiseen ja mistä saa apua rahoitussuunnitelman tekoon.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käymme läpi yleisimmät rahoitus- ja tukivaihtoehdot pienyrityksen kehittämiseen.
Lisäksi käymme läpi tyypillisiä syitä hakemusten hylkäämiseen, jotta vältät turhaa työtä hakemusten viidakossa. Koulutus on jaettu kolmeen osaan:
1) Rahoitusvaihtoehdot eri tyyppisiin kehityshankkeisiin ja kenelle ne soveltuvat parhaiten
2) Hyvin piilotettuja sääntöjä ja poikkeuksia, jotka kannattaa huomioida
3) Mistä lähteä liikkeelle oman rahoitussuunnitelman tekemiseksi ja mistä saa apua?
Koulutukseen osallistumalla vältät turhaa työtä hakemusten viidakossa ja parannat mahdollisuuksiasi saada tukea/rahoitusta yrityksesi kehittämiseen.

Kouluttaja

Kouluttajana BusinessRakentamon asiantuntija Antti Leijala. Antilla on taustalla 20v kansainvälinen johtajakokemus (myynti, tuotehallinta, hinnoittelu, muutosjohtaja, hallintojohtaja, laatujohtaja,..). Hänen intohimonaan on auttaa laajaa verkostoaan myynnin, yrittäjyyden ja uudistumisen alueilla. Hän on yrittäjä, kouluttaja, konsultti, tutkija, tietokirjailija ja harvoja Lean-myynnin huippuosaajia maailmassa. Tutustu ja laita verkostoitumiskutsu: https://www.linkedin.com/in/anttileijala/

UltraLeanBusiness Oy Ltd on Antin perustama yritys joka on auttanut yli 200 pienyritystä 180 toimialalta myynnin ja yritystoiminnan tehostamisessa, ongelmanratkaisussa sekä innovaatiokehityksessä. Tutustu palveluihimme: www.lisäämyyntiä.com

Ilmoittaudu mukaan nyt!