Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

28.3.2022 klo 18-19 Matka elinvoimaiseksi yrittäjäksi -webinaari (Maksuton)

HUOM! Muistathan ilmoittautua mukaan virallisen linkin kautta, jotta saat osallistumislinkin itsellesi. Lisäksi kannattaa rekisreröityä mukaan saataville tulevan tallenteen vuoksi, vaikka ei pääsisi live-tuokioon paikalle.
KOHDERYHMÄ
– Webinaari on tarkoitettu yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle, joka todella haluaa nousta kohti omannäköistä unelmakuvaa elinvoimaisesta yrittäjästä ja ihmisestä.
AIHE
– Webinaarissa käyn läpi miten saada enemmän elinvoimaa, vapaa-aikaa ja aikaiseksi oikeita asioita vähemmällä työllä ilman loppuun palamista.
AJANKOHTA
– Webinaari on perjantaina 28.3.2022 klo 18:00-19:00.
ILMOITTAUTUMINEN
– Webinaari edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://nolimit.webinarninja.com/live-webinars/10035613/register
HYÖDYT
– Opit kolme isoa syytä miksi yrittäjät epäonnistuvat luomaan omannäköisen kukoistuksen elämässään yrittäjänä ja ihmisenä.
– Opit miten pystyt luomaan pysyvästi enemmän elinvoimaa yksinkertaisilla ja tehokkailla keinoilla elämääsi ilman satunnaisten eri asioiden vaivalloista kokeilemista.
– Opit miten saat yrittäjänä luotua enemmän vapaa-aikaa elämääsi ilman tärkeiden töiden tekemättä jättämistä ja ihmissuhteista sekä hyvinvoinnista luopumista.
– Opit miten saat enemmän aikaiseksi oikeita asioita vähemmällä työllä ilman jatkuvaa väsymystä, ylikuormittumista ja loppuun palamista.
– Saat mahdollisuuden päästä työskentelemään kanssani henkilökohtaisesti!
Lisäksi saat jokaiseen kohtaan (elinvoima, vapaa-aika ja oikeiden asioiden tekeminen) selkeitä ratkaisuideoita, miten voit viedä teemoja välittömästi käytäntöön elämässäsi vaikka heti webin jälkeen.
MUUT ASIAT
– Rekisteröityneillä on mahdollisuus katsoa tallenne kahdeksan päivän ajan.
– Voit tutustua HSO-menetelmän (henkisen suorituskyvyn optimointi -menetelmä) sisältöön tarkemmin kotisivuiltani: www.noulimit.fi
– Ota reilusti yhteyttä, jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää koulutukseen tai aihepiiriin liittyen. Yhteydenotot ensisijaisesti: mikko@noulimit.fi
YLEISIÄ PALAUTTEITA
“Olen osallistunut No Limit:n Mikko Pahkasalon vetämiin koulutuksiin sekä oikeissa tapaamisissa että verkkokoulutuksina. Koulutuksista ja valmennuksista olen saanut paljon hyviä työkaluja omien tavoitteiden määrittämiseen sekä käytännön toimenpiteiden toteutukseen. Valmennukset ovat olleet laadukkaasti järjestettyjä ja lisämateriaali on tukenut omaa oppimista ja asian viemistä käytännön tasolle omassa arjessa. Mikon koulutusten ansiosta olen yrittäjänä saanut rohkeutta ja motivaatiota ottaa isoja askeleita eteenpäin ja saanut hyviä keinoja myös kehittää kaikkia elämässä tärkeitä osatekijöitä. Suosittelen lämpimästi Mikon valmennuksia kaikille, jotka haluavat elää rohkeasti omannäköistä elämää ja edetä asioissa oman arvomaailmansa mukaisesti – niin töissä kuin vapaa-ajalla. 5/5 tähteä”
– Sanya Saarinen / Someleontti
“Kiitos vetäjälle. Vaikka en olekkaan yrittäjä niin tämä antoi avaimia tehdä peliliikkeitä ihan uran-vaihtoakin miettiessä. Sain esityksestä avaimia myös tähän ja olenkin nyt vaihtamassa töitä. Työllistyin ihan erillaiseen työhön joka alkaa kesäkuussa. Homma resonoi alusta saakka ja uskon että viihdyn siinä. Jos jossain vaiheessa aika on kypsä niin neuvot on hyviä myös yritystä suunnitellessa. Ja silloin tiedän että keltä saa asiantuntevaa apua.”
– Petri Räsänen
“Haluan kiittää sinua erittäin selkeästä tavasta avata HSO-menetelmää. Pilkoit vaiheita ymmärrettävällä tavalla selkeisiin kokonaisuuksiin ja käytännön esimerkit auttoivat sisäistämään asioita vieläkin paremmin. Ymmärsin sisällön tuovan apuja myös elämänhallinnan takaisin kutsumiseen ihan henkilökohtaisella tasolla, vaikka ajatus luennolle osallistumisestani painottuikin alunperin yrityspuolelle.”
– Yrittäjä / hyvinvointiala
“Valmennustapaamiset rauhoittivat mielen ja toisaalta kirkastivat ajatukset. Annoit upeasti minun itse oivaltaa asioita tapaamisten aikana. Valmennuksen myötä olen pysähtynyt miettimään enemmän tunteitteni syytä ja tarkoitusta. Olen havainnoinut paremmin luontoa ja ympäristöä ylipäätään. Pystyn lisäksi paremmin käsittelemään negatiivisiä tunteita.”
– Sanna Nuutinen / Foto Bakery Oy