Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

8.4.2022 klo 9-10:30 Webinaarit asiantuntijan ja myynnin työkaluna -webinaari (Maksuton)

Webinaarin hyöty yrittäjille:

Sinulla on asiantuntemus, meillä on verkostoa. Tule kuuntelemaan miten webinaaristasi tehdään totta yhdessä BusinessRakentamon kanssa.

Ajankohta: 8.4.2022 klo 9-10:30
Aihe: Webinaarit asiantuntijan ja myynnin työkaluna -webinaari (Maksuton)
Kouluttajat: Janne Nummela ja Sanya Saarinen

Paikka: Etäyhteys omalla laitteellasi

Webinaarin sisältö:

Paljon asiaa webinaarien hyödyntämisestä asiantuntijabrändin rakentamisessa sekä vinkkejä tekniseen toteutukseen, yhteistyökuvioihin ja markkinointiin.

Kouluttajat:

Janne Nummela on pitkän linjan kouluttaja, joka on opettanut ja ohjannut verkossa yli 13 vuotta. Tänä aikana aikana Janne on suunnitellut, käsikirjoittanut, tuottanut ja toteuttanut sisältöjä laajasta ammattitutkintoon johtavasta koulutuksesta lyhyisiin ohjevideoihin ja kaikkea tältä väliltä. Nykyisin Janne toimii yrittäjänä ja pääkouluttajana viestinnän etäkoulutuksia toteuttavassa Asiatalossa.

Sanya Saarinen eli #Someleontti toimii sosiaalisen median markkinoinnissa digisisällöntuottajana, somestrategina ja somekouluttajana. Viestinnän keskiössä on aina asiakas ja digityökalujen hyödyntäminen mahdollistaa viestin leviämisen yhä laajemmalle yleisölle! Viestinnän ja myyntiprosessin automatisointi onnistuu myös sopivia digityökaluja yhdistelemällä. Sanya on rakentanut yritysten brändiviestintää sekä asiantuntijaviestintää vuodesta 2014 lähtien.

Ilmoittaudu mukaan nyt!