Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

Arho Foods Oy ostaa luomumehuihin ja -virvoitusjuomiin keskittyneen Raikastamon liiketoiminnan

Arho Foods Oy:n laadukkaiden suomalaisten elintarvikkeiden perhe kasvaa suosituilla Raikastamo-luomumehuilla ja -virvoitusjuomilla, liiketoiminnan siirryttyä yritykselle 28.4.2022 alkaen Raikastamo Oy:ltä. Raikastamon vuodesta 2009 valmistettuja tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa ja kahviloissa ympäri Suomen, ja juomat tunnetaan paitsi värikkäästä ja persoonallisesta ulkoasustaan myös aitojen makujen vaalimisesta. Raikastamo-tuotemerkin myötä Arho Foods Oy vahvistaa entisestään jalansijaansa suomalaisella elintarvikealalla, jatkaen suositun tuoteperheen kehittämistä edelleen palvelemaan entistä paremmin kuluttajien toiveita.

 

Raikastamon luomumehut ja -virvoitusjuomat täydentävät Arho Foodsin tuotevalikoimaa – terveellisempien mehujen ja virvoitusjuomien tuotekehitys jatkuu

Raikastamon tuotteet saivat alkunsa kuuden ystävän halusta valmistaa lisäaineettomia ja herkullisia luomumehuja yhä useamman saataville.

“Raikastamon matka alkoi omenatarhan varastosta, jossa aloimme puristaa omenamehua kymmenisen vuotta sitten. Olemme tulleet siitä aika pitkän matkan – tänään Raikastamon tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta ruokakaupasta. Olen iloinen kun Raikastamo saa nyt Arho Foodsista uuden hienon kodin, jossa sen matka voi jatkua entistä varmemmin askelin muiden Arhon hienojen brändien rinnalla”, taustoittaa Raikastamo Oy:n toimitusjohtaja Jyri Kähönen.

Liiketoimintakauppa vahvistaa entisestään Arho Foods Oy:n mehujen ja virvoitusjuomien tuotekategoriaa, ja yritys näkee terveellisempien mehujen ja virvoitusjuomien markkinoilla selkeää kasvupotentiaalia. Raikastamon laadukkaat luomumehut, luomulimonadit ja aikuisille suunnatut mocktail-juomat ovat jo nyt loistava kokonaisuus, ja tulevaisuudessa menestyksekkäiden tuotteiden valikoimaa aiotaan entisestään uudistaa ja laajentaa.

”Olen sivusta seurannut Raikastamon kehittymistä vuodesta 2013, ja arvostan kovasti heidän toimintaansa luomumehujen parissa sekä heidän innovatiivisia aikaansa edellä olevia tuotteita. Meille tarjoutui mahdollisuus ostaa Raikastamo Oy:n liiketoiminta ja olen kovin kiitollinen Jyri Kähöselle molempia osapuolia tyydyttävästä lopputuloksesta. Odotamme innolla pääsevämme kehittämään yrityksen valikoimaa yhä monipuolisempaan suuntaan. Osto myös tukee meidän asemaamme mehukategoriassa”, luonnehtii Arho Foods Oy:n toimitusjohtaja Henrik Hemmilä.

 

Lisätietoja:

Henrik Hemmilä, toimitusjohtaja, Arho Yhtiöt Oy Ab, henrik.hemmila@arho.fi, p. +358 50 556 7996

Outi Kokkonen, COO, Arho Yhtiöt Oy Ab, outi.kokkonen@arho.fi, p. +358 40 533 2928

Jyri Kähönen, toimitusjohtaja, jyri@raikastamo.fi, p. +358 50 591 1125

Arho Foods on suomalainen elintarvikeyritys, joka valmistaa ja maahantuo omia tuotemerkkejä sekä edustaa useita kansainvälisiä elintarvikebrändejä. Yrityksen juuret ulottuvat 1990-luvulle, josta toiminta on voimakkaasti laajentunut niin yritysostojen kuin tuote-edustusten kautta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

***
PS. Haluatko oman mediatiedotteesi jakeluun STT:n järjestelmän kautta? Tutustu palveluumme:
https://businessrakentamo.fi/tuote/lehdistotiedote-mediatiedote-stt-tiedotejakeluun/