Digimarkkinointi

Jukka Ikonen

Yrittäjä

Somafy Oy

040-750 1796

jukka.ikonen@somafy.fi

https://www.wsi-digimarkkinointi.fi/


“Olen Jukka Ikonen, yrittäjä ja digimarkkinoinnin syväosaaja. Yritykseni on Somafy ja pyöritän sitä yhdessä tyttäreni Sofian kanssa.

Autan asiakkaitani paremmin hyödyntämään Internettiä strategisena työkaluna ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. Tuon asiakkailleni viimeisimmät teknologiat ja opit maailmalta.

Puhun asiakkaideni kanssa Suomea ja haluan ymmärtää heidän liiketoimintaansa tarkasti, myös strategisella tasolla. En niinkään viljele omassa puheessani lyhenteitä, jargonia tai muuta epäoleellista.

Yliopistossa pääaineeni oli tietojenkäsittelytiede ja aloitinkin urani koodarina. Se oli hienoa aikaa. Seuraava askel oli vetää projekteja ja toimia tiiminvetäjänä. Sitten tulikin bisnes- ja myyntivastuut isossa IT-talossa. Lopulta sitten päädyin yrittäjäksi, hyppy oli pelottava mutta paras päätös työurallani. “Koodaaminen” on jäänyt pysyvästi selkärankaan sillä hieman samantyyppisiä asioita tehdään digimarkkinoinnissa etenkin analytiikan puolella.


“Old school” myyjä oppi modernin digimarkkinoinnin salat WSI:n tiukassa koulutuksessa, Somafy on osa tuota globaalia digimarkkinoijien verkostoa. Koulutus on jatkuvaa, istun webinaareissa joka viikko ja parasta on saada opit suoraan kumppaneiltamme kuten Google ja SEMRush. Kumppaneita meillä on kymmeniä.

Kirjoitan myös blogeja, jotka liittyvät digimarkkinointiin. Blogit löytyvät täältä: https://www.wsi-digimarkkinointi.fi/Blogi

Käy kurkkaamassa, jos aihe kiinnostaa 🙂 “


Veloitukseton palveluni BusinessRakentamon jäsenille

Verkkonäkyvyyden analyysi

Palvelun kuvaus

Analysoidaan miten brändisi näkyy verkossa ja somessa. Tutkitaan millä hakutermeillä sivustollesi on tultu hakukoneen kautta ja mikä on sivustosi sijoitus Googlessa. Katsotaan myös kilpailijat, eli ketkä kilpailevat samojen avainsanojen näkyvyydestä kanssasi.

Saat selvyyden omasta näkyvyydestäsi verkossa ja ideoita mitä voisi alkaa kehittämään, jotta liikenne ja sitä kautta bisneksesi lähtisi kasvamaan.

Analyysi tehdään SEMRush työkalulla ja sen tulokset käydään yhdessä läpi.

Varaa aika

Ajan voit varata täyttämällä yhteystietolomakkeen täällä:
https://www.wsi-digimarkkinointi.fi/Yhteydenotto


Laita vapaaseen kenttään koodi: rakentamoPalveluni kohdistuvat:

  • Kasvu/uudistuminen