Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

Green Taste Oy:n osakekanta myyty Arho Yhtiöt Oy:lle – yritys jatkaa toimintaansa nimellä Arho Foods Oy

Korkealaatuisten elintarvikkeiden valmistajana ja maahantuojana tunnetun Green Taste Oy:n osakekanta on myyty suomalaiselle Arho Yhtiöt Oy:lle. Yrityskaupan myötä Green Tasten omat tuotemerkit – Myrttisen kurkut, Memmas Knossos, Pappagallo ja Mehuiza – saavat entistä vahvemmat hartiat kasvunsa tueksi. Arho Yhtiöt Oy:lle yritysosto merkitsee paluuta juurille, sillä yritys on toiminut brändien taustalla jo aiemmin – vuonna 2015 toteutuneeseen yrityskauppaan asti.

Brändien tukeva jalansija suomalaisilla elintarvikemarkkinoilla yhdistettynä suureen kasvupotentiaaliin olivatkin toimitusjohtaja Henrik Hemmilälle juurisyyt palata Green Tasten arvostettujen elintarvikebrändien pariin. Hemmilä näkee tuotteilla vahvoja tulevaisuudennäkymiä ja liiketoiminnan kehittämiseen tullaan jatkossa investoimaan merkittävästi. Tuotevalikoimaa aiotaan myös laajentaa uusien arvostettujen brändien muodossa. Yritysoston myötä muuttui myös nimi: Green Taste Oy on nyt Arho Foods Oy.

Tutut ja vahvat brändit sekä merkittävä kasvupotentiaali kimmokkeena yritysostolle

Arho Foods Oy tulee jatkamaan edelleen yrityksen suomalaisten brändien jo vuosikymmeniä kestänyttä menestystarinaa – vanhoja perinteitä kunnioittaen, samalla rohkeasti uudistuen.  Perinteisillä menetelmillä hapatetut Myrttisen suolakurkut tullaan jatkossakin valmistamaan käsityönä Vantaalla, ja Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljyt tulevat tulevaisuudessakin luotettavalta ja korkealuokkaiselta valmistajalta Kreetalta. Tuotevalikoimaa, myyntiä ja markkinointia tullaan kuitenkin kehittämään, jotta tulevaisuudessa voidaan palvella yhä monipuolisemmin suomalaisten ajassa eläviä ruokatottumuksia sekä tavoittaa yhä uusia kuluttajia.

”On äärettömän kiva palata takaisin tuttujen tuotteiden ja asiakkaiden pariin. Uskon, että kokeneella tiimillä ja henkilökunnalla pystymme nostamaan Green Tasten seuraavalle tasolle ja viemään yhtiötä eteenpäin. Tarkoituksemme on olla pitkäjänteinen omistaja ja kasvattaa toimintaa niin orgaanisesti kuin yritysostoin – ja näin vahvistaa asemaamme suomalaisessa elintarviketeollisuudessa”, kertoo Arho Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Henrik Hemmilä.

”Odotan innolla, että pääsemme asiakkaiden kanssa suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta ja uusia mielenkiintoisia hankkeita. Etsimme myös aktiivisesti uusia brändejä ja alalla toimivia yhtiöitä, joilla näemme potentiaalia kehittyä edelleen”, Hemmilä jatkaa.

Lisätietoja:

Vesa Väyrynen, myyntijohtaja, Arho Yhtiöt Oy, vesa.vayrynen@arho.fi, p. +358 40 219 0662

Outi Kokkonen, operatiivinen johtaja, Arho Yhtiöt Oy, outi.kokkonen@arho.fi, p. +358 40 533 2928

www.arhofoods.fi

Arho Foods Oy on suomalainen elintarvikeyritys ja osa Arho Yhtiöt Oy:tä. Yritys valmistaa ja maahantuo omia tuotemerkkejä sekä edustaa useita kansainvälisiä elintarvikebrändejä. Yrityksen juuret ulottuvat 1990-luvulle, josta toiminta on voimakkaasti laajentunut niin yritysostojen kuin tuote-edustusten kautta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

***

Haluatko lähettää mediatiedotteen STT-infon kautta?

Tutustu BusinessRakentamon tiedotepalveluun!