Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

Hango Sinapin liiketoiminta siirtyy Arho Foods Oy:lle – yrityksen perinteikkäiden kotimaisten brändien joukko kasvaa

Korkealaatuisten elintarvikkeiden valmistajana ja maahantuojana tunnetun Arho Foods Oy:n omien tuotemerkkien perhe kasvaa jälleen, Hango Sinapin liiketoiminnan siirryttyä yritykselle 1.4.2022 alkaen Oy Hango Ab:lta. Hango Sinappi on ensiluokkainen suomalainen tuotemerkki, jonka reseptillä on perinteitä 1800-luvun loppupuolelta asti. Tuotemerkki onkin luontevaa jatkumoa Arho Foods Oy:n omien tuotemerkkien kokonaisuuteen, johon kuuluvat entuudestaan mm. Myrttisen kurkut, Memmas Knossos, Pappagallo ja Mehuiza. Hango Sinapin hankkiminen tukee erinomaisesti yrityksen kasvustrategiaa, johon kuuluvat niin omat korkealuokkaiset tuotemerkit kuin kansainväliset edustettavat brändit.

 

Vahvat brändit viitoittavat tulevaisuuden kasvua

Tulevaisuudessa Arho Foods Oy tulee jatkamaan Hango Sinapin ja muiden brändiensä jo vuosikymmeniä kestänyttä menestystarinaa – vanhoja perinteitä kunnioittaen, samalla rohkeasti uudistuen ja vahvistaen.

Olemme tyytyväisiä yrityskaupasta, sillä Hango Sinappi on hieno ja perinteikäs tuote sekä vahvistaa edelleen asemaamme suomalaisessa elintarvikekentässä. Haluan kiittää Patrik Holménia luottamuksesta Hango Sinapin myynnin osalta. Hango Sinappi pääsi hyvään kotiin ja aiomme kehittää arvostamaamme tuotemerkkiä edelleen”, kertoo Arho Foods Oy:n toimitusjohtaja Henrik Hemmilä.

Arho Foods Oy tulee investoimaan lisää liiketoiminnan ja nykyisen tuotevalikoiman aktiiviseen kehittämiseen. Tavoitteena on kasvattaa toimintaa vahvojen elintarvikebrändien avulla, sekä jatkaa uusien mielenkiintoisten suomalaisten elintarvikeyhtiöiden kartoittamista.

 

 

 

Lisätietoja:

Henrik Hemmilä, toimitusjohtaja, Arho Yhtiöt Oy Ab, henrik.hemmila@arho.fi, p. +358 50 556 7996

Outi Kokkonen, COO, Arho Yhtiöt Oy Ab, outi.kokkonen@arho.fi, p. +358 40 533 2928

Patrik Holmén, CEO, Oy Hango Ab, patrik@hangoy.fi, p. +358 500 416 136

 

***

Arho Foods on suomalainen elintarvikeyritys, joka valmistaa ja maahantuo omia tuotemerkkejä sekä edustaa useita kansainvälisiä elintarvikebrändejä. Yrityksen juuret ulottuvat 1990-luvulle, josta toiminta on voimakkaasti laajentunut niin yritysostojen kuin tuote-edustusten kautta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

***
Haluatko julkaista mediatiedotteen STT-jakelun kautta ja suoraan toimituksiin? Lue BusinessRakentamon mediatiedotepalvelusta!