Maailman kukoistavimmilla ihmisillä on rutiineja, eli säännöllisesti toistuvia tapoja, joiden ansiosta he ovat oman alansa TOP 15%-ryhmässä. Heillä on valtaväestöön verrattuna erilaisia lähestymistapoja uransa, ihmissuhteiden ja koko elämänsä suhteen, minkä ansiosta he ovat päässeet korkealle tasolle elämässään ilman uupumusta, häiriötekijöitä ja turhia velvollisuuksia. Kuka tahansa voi elää kukoistavaa elämää riippumatta elämäntilanteesta ja ammatista, jos hän valjastaa tekstissä esiteltävät kuusi rutiinia osaksi jokapäiväistä elämäänsä.

Alkumenestyksen ominaispiirteet

Olet ehkä kuullut, että saavutat unelmasi, jos aloitat, olet ahkera ja intohimoinen, keskityt vahvuuksiin, teet paljon toistoja, olet kiitollinen ja sitoudut. Nämä eivät ole toki huonoja neuvoja, vaan päinvastoin. Nämä alkumenestyksen ominaispiirteet auttavat monia ihmisiä pääsemään ensimmäiselle tasolle haluamassaan menestyksessä, mutta ne eivät tutkitusti johda lopulta kohti pysyvää omannäköistä kukoistavaa elämää. Suurin osa ihmisistä on kyllä esimerkiksi aloittanut matkan, he oikeasti tekevät kovasti töitä ja heistä löytyy intohimoa, heitä kiinnostaa, missä he ovat hyviä ja miten pysyvät sitoutuneena, sekä he harjoittelevat yhä uudelleen ja uudelleen asioita. Heiltä puuttuu kukoistavimpien ihmisten rutiinit, jolloin he juuttuneet tietylle tasolle elämässään. Tämä on maksanut heille esimerkiksi unelmia, ihmissuhteita ja heidän todellisia halujaan.

Kukoistuksen rutiinit

Maailman kukoistavimpien ihmisten rutiinit jakautuvat kahteen keskenään limittyvään tasoon – henkilökohtaiseen ja sosiaaliseen. Henkilökohtaisella tasolla he ensimmäisenä etsivät selkeyttä päivittäin esimerkiksi millainen ihminen he haluavat olla, mitkä ovat heidän tärkeimpiä arvojaan ja mitä he haluavat saavuttaa elämässään. Toisena he synnyttävät energiaa päivittäin kolmella tasolla – keho, mieli ja sydän(tunteminen). Kolmantena he selvittävät syvän sisäisen tarpeen, minkä avulla he varmistavat horisontissa siintävän kukoistuksen olevan todella tavoittelemisen arvoinen. Sosiaalisella tasolla he ensimmäisenä parantavat kykyään saada aikaan asioita heille tärkeissä asioissa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Toisena he edistävät päivittäin kykyään vaikuttaa toisiin ihmisiin ja näin lisäävät vaikutusvaltaansa. Kolmantena he ilmentävät rohkeutta elämässään sanojen ja tekojen kautta.

Uusi olotila

Kukoistuksen rutiinien avulla voit saavuttaa olotilan, jota maailman kukoistavimmat ihmiset kokevat päivittäin. Tämä uusi olotila ilmenee pääasiassa kolmella seuraavalla tavalla: uppoutuneisuus tähän hetkeen ja tehtävään asiaan, koettu ilo ja halu itse ilmentää iloa vallitsevan asian äärellä ja koettu luottamus, joka syntyy siitä, miten he antavat itsestään parasta päivittäin. Nimittäin, kun tunnet antavasi itsestäsi parasta, lyön vetoa, että olet uppoutunut hetkeen, nautit ja iloitset hetkestä ja koet luottamusta, kuka olet ihmisenä. Miten sinä ja elämäsi muuttuisi, jos sinulla olisi kyseinen olotila päivittäin?
valmennus, rutiinit, menestys, yrittäjä, tasapaino, merkityksellisyys
Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille...

Muita helmiä blogistamme