“License to change” on aina ollut mottoni. Nyt on taas yksi iso muutos edessä kun YritysVihti ry laajentaa toimintaa.
Tammikuun alussa, juuri laajennetun YritysVihti ry:n hallituksen ensimmäisessä tapaamisessa, päätimme vaihtaa isompaa vaihdetta. Jo yhdistyksen perustamisesta lähtien olemme valmistelleet laajentumista Vihdin ulkopuolelle – nyt se hetki on käsillä. Huikeaa, mutta toisaalta vaati melkoista puristusta! Talven ja kevään aikana uudistimme monta asiaa, esim.
  • Yhdistyksen identiteetti ja arvot
  • Brändi ja ulkoasu vastaamaan uutta suuntaa
  • Palvelujen laajentaminen Vihdistä Suomen laajuisiksi
  • Asiantuntijoiden laajennus Suomen laajuiseksi
  • Webbisivut, Some-kanavat, viestintä
  • Suomen ainoa “verkkokauppa, josta voi ostaa pienyritysten neuvontapalveluja”
  • Toiminnan laadun kehittäminen
Käytännössä koko toimintamalli uusittiin ja muutama tunti siihen vierähti – kiitos kaikille hallituksen jäsenille, jotka oman yrityksensä pyöriuttämisen ohessa ovat venyneet ihan huikeaan suoritukseen. Ei epäilystäkään etteikö sama positiivinen vire jatku myös tulevaisuudessa.
Muutos on aina mahdollisuus.
Nyt meillä on edessämme mahdollisuus luoda täysin uudentyyppinen toimintamalli yritysneuvontaan koko Suomessa ja kansainvälisestikin. Vielä on paljon tehtävää, mutta alku on lupaava ja olemme toki pilotoineet tätä Vihdissä jo kolme vuotta. Haluaisin tässä haastaa myös muut mikroyrittäjät ympäri Suomen mukaan Suomen ketterimpään ja laadukkaimpaan mikroyritysten kehitysyhteisöön. Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä avamme nyt ovet sekä avun tarvitsijoille että niille jotka osaavat auttaa. Vain yhteistyöllä varmistamme että Suomalaiset mikroyritykset nousevat tästä kriisistä voittajina. Liity sinäkin mukaan!
muutos, mahdollisuus, yritysvihti, businessrakentamo
Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille...

Muita helmiä blogistamme