Liikkeenjohdon asiantuntijapalvelut

Pertti Salovaara

Liikkeenjohdon konsultti

Auktorisoitu yritysneuvoja

APS – Palveluteam

050 – 5664863

pertti@apspalveluteam.fi

www.apspalveluteam.fi

 

Olen toiminut alkavien ja toimivien yritysten neuvonnassa yli 25 – vuotta. Kauttani on kulkenut tuhansia hankkeita, joiden teemoina ovat olleet joko yrityksen käynnistäminen tai kehitystoimenpiteet. Se on ollut näköalapaikka yrityksen perustamisen ja yritysten kehittämisen sektorilla ja sitä pääomaa tarjoaan asiakkaitteni hyödyksi. Asiakas saa kokeneen sparraajan, Joka tuo yrityksellelle ulkopuolisen kokemuksen, lisäresurssin ja näkemyksen käyttöönne. Suunnitelmallinen eteneminen ja keskittyminen oleellisiin asioihin, ovat mottoni. Sitä kautta saamme yhdessä toimivia ratkaisuja aikaiseksi.

 

 

 

Veloitukseton palveluni BusinessRakentamon jäsenille

Alkukartoitus noin 1h
 

Palvelun kuvaus

Tilanneselvitys, joka sisältää seikkaperäisen kartoituksen yrittäjän tai yrityksen tarpeista 

Varaa aika

Ajanvaraus ja yhteystiedot kotisivuilta www.apspalveluteam.fi

 

Muut palveluni

 

Alkavan yrittäjän palvelut

Ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Oli sitten kyseessä liikeidean tarkastelu, laskelmien selvittely, asiakashankinta, tai jokin muu yritystoimintaan liittyvän asian edistäminen.

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 

Asiakas saa kokeneen sparraajan tuekseen, joka tuo yrityksellesi ulkopuolisen kokemuksen, lisäresurssin ja näkemyksen käyttöösi. Ei pelkästään neuvoja, vaan toimivia ratkaisuja.

 

Hinnoittelu

Alkavan yrittäjän neuvontapalvelut:

Hinnoittelu joko h – veloitusperusteinen 70,00€ + alv,   tai tapauskohtaisesti riippuen asiakokonaisuuden laajudesta, jolloin hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti

 

Liikkeenjohdon konsultointi

Juuri alkaneen yrityksen tai jo pidemman ajan toimineen yrityksen kehitys ja uusiutumisppalvelut. Hyödynnämme tässä myös verkostomme muiden osaajien palveluita

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 

Yrittäjä saa kokeneen sparraajan tuekseen.Ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Oli sitten kyseessä liikeidean tarkastelu, laskelmien selvittely, asiakashankinta, tai jokin muu yritystoimintaan liittyvän asian edistäminen.

 

Hinnoittelu

Palvelun hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti, riippuen asiakokonaisuuden määrästä, laadusta ja ajankestosta.

 

Hallitustyöskentely

Hallituspartneri tai hallituskumppani.

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 

Usein yrityksessä ollaan kiireisiä tai ei nähdä laatikon ulkopuolelle sen missä mennään. Ulkopuolinen hallitusosaaja tuo hallitukseenne näkemystä ja kokemusta.

 

Hinnoittelu

Palvelun hinnoittelu sovitaan aina tapauskohtaisesti

 

Palveluni kohdistuvat:

  • Yritysidea
  • Aloittava yritys
  • Kasvu/uudistuminen
  • Omistajanvaihdokset