Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

Myrttisen kurkkujen keväinen digipihamyynti tulee taas – myös suosittuja Myrttisen lippiksiä saatavilla rajoitettu erä

Myrttisen kurkkujen perinteisellä reseptillä valmistetut hapatetut suolakurkut ja maukkaat maustekurkut ovat tuttuja herkkuja vähittäiskauppojen HeVi-osastoilta. Innokkaille faneille järjestetään säännöllisesti myös mahdollisuus asioida suoraan suolakurkkutuotannossa Vantaalla, suosituissa digipihamyynneissä. Digipihamyynti järjestetään jälleen keskiviikkona 27.4 ja torstaina 28.4, klo 15–19, Myrttisen tuotantotilojen yhteydessä, osoitteessa Mittatie 7. Pihamyynnistä noudettavat tuotteet voi tilata ennakkoon Myrttisen kurkkujen verkkokaupasta, josta saa nyt uutuutena myös Myrttisen kurkkujen fanituotteita. Suosittua Myrttisen lippistäkin on saatavilla erä, mutta vain digipihamyynnistä.

Suolakurkut vappupiknikille – nopeimmille Myrttisen lippis kesärientoihin

 

Lähestyvä vappu piknikeineen ja opiskelijatapahtumineen on yksi suolakurkkujen suurista myyntisesongeista. Siksi Myrttisen faneille tarjotaan tänäkin vuonna mahdollisuus täydentää kurkkuvarastot suoraan tehtaalta, iloisen tunnelman siivittämänä. Pihamyynti on perinteisesti ollut vilkas tapahtuma, joten asiakkaiden sujuva asiointi on haluttu varmistaa myymällä tuotteet ennakkoon Myrttisen verkkokaupasta.

 

Tällä kertaa Myrttisen kurkut ilahduttaa ystäviään myös uudella fanituotteiden mallistolla. Suosittuja lippiksiäkin on pihamyynnistä saatavilla rajoitettu erä, ilostuttamaan kesän riennoissa. Erityisenä etuna Myrttisen kurkut lahjoittaa ilmaisen lippiksen suurempien verkkokauppatilausten yhteydessä.

 

”Pihamyynti on kasvanut vuosien saatossa iloiseksi tapahtumaksi, paikalle tullaan usein koko perheen voimin pitkänkin matkan päästä ja sitä odotetaan monessa kodissa malttamattomana. Tulevassa pihamyynnissä on myynnissä runsaasti uutuustuotteita, fanituotteista Myrttisen kurkkujen laajentuneeseen tuoteperheeseen. Toivotan kaikki tervetulleiksi kivaan ja iloiseen Myrttisen pihamyyntipäivään!” myyntijohtaja Vesa Väyrynen summaa.

 

 

Lisätietoja:

Vesa Väyrynen, myyntijohtaja, Arho Yhtiöt Oy, vesa.vayrynen@arho.fi, p. +358 40 219 0662

Outi Kokkonen, operatiivinen johtaja, Arho Yhtiöt Oy, outi.kokkonen@arho.fi, p. +358 40 533 2928

 

www.myrttisenkurkut.fi

 

Myrttisen kurkut on osa Arho Foods Oy:tä. Suomalainen elintarvikeyritys valmistaa ja maahantuo omia tuotemerkkejä sekä edustaa useita kansainvälisiä elintarvikebrändejä. Yrityksen juuret ulottuvat 1990-luvulle, josta toiminta on voimakkaasti laajentunut niin yritysostojen kuin tuote-edustusten kautta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

www.arhofoods.fi

***
Haluatko julkaista oman mediatiedotteesi BusinessRakentamon kautta STT:n jakeluun? 
Tutustu mediatiedotepalveluumme!