Tapahtumat

BusinessRakentamossa tapahtuu

Tervetuloa mukaan oppimaan ja omaksumaan uutta.

Myrttisen kurkut -tuoteperhe kasvaa herkullisella uutuustuotteella

Myrttisen kurkut tunnetaan kotitalouksissa perinteisillä menetelmillä hapatetuista suolakurkuista sekä herkullisista maustekurkuista. Jo aiemmin lanseeratut 2 kpl pakkaukset saivat innostuneen vastaanoton tarjotessaan vaivattoman tavan ostaa suosikkituotteita pienempään tarpeeseen. Nyt tuoteperhe laajenee kuluttajien toiveesta uutuustuotteen myötä: Myrttisen kokonaiset punajuuret, 2 kpl pakkauksessa. Pakattu tuote tarjoaakin markkinoille uuden tavan käyttää punajuuria, helposti ja kätevässä annoskoossa. Samalla uutuus edustaa aitoja perinteisiä makuja sekä suomalaista käsityötä.

Helppoutta ruoanlaittajalle – vähemmän hävikkiä

Uutuustuote – Myrttisen kokonaiset punajuuret – sisältää esikeitettyjä maustettuja punajuuria. Tuotteet ovat heti valmiita käytettäväksi, joten ne sopivat monenlaisiin ruokiin ja herkulliseksi lisukkeeksi ruoalle.

Myrttisen kurkkujen uudet pakkaukset vastaavat entistä enemmän tämän päivän kuluttajatarpeisiin ja kehityssuuntiin – pienten kotitalouksien merkittävään määrään sekä ruokahävikin vähentämiseen. Pienemmän annoskoon myötä tuotteita voidaan ostaa vain yhden ruoanlaittokerran tarpeisiin, jolloin hukkaa ei synny. Annospakattu tuote on myös siisti ja vaivaton ostaa.

”Olimme saaneet kaupan toimijoilta toiveita uusista tuotteista valmiiksi pakattuun valikoimaan. Tällaisten tuotteiden kysyntä on korostunut erityisesti ruoan kasvaneen verkkokaupan myötä. Myös markkinatutkimuksemme vahvisti tarpeen tuotteen lanseeraamiselle”, kertoo myyntijohtaja Vesa Väyrynen.

Tuote on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista huhtikuun alusta alkaen.

Lisätietoja:

Vesa Väyrynen, myyntijohtaja, Arho Yhtiöt Oy, vesa.vayrynen@arho.fi, p. +358 40 219 0662

Outi Kokkonen, operatiivinen johtaja, Arho Yhtiöt Oy, outi.kokkonen@arho.fi, p. +358 40 533 2928

www.arhofoods.fi

Myrttisen kurkut on osa Arho Foods Oy:tä. Suomalainen elintarvikeyritys valmistaa ja maahantuo omia tuotemerkkejä sekä edustaa useita kansainvälisiä elintarvikebrändejä. Yrityksen juuret ulottuvat 1990-luvulle, josta toiminta on voimakkaasti laajentunut niin yritysostojen kuin tuote-edustusten kautta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

 

Katso tiedote STT-infossa!

***

Haluatko oman mediatiedotteesi STT Infon kautta laajaan jakeluun? Tutustu palveluumme!