Myyntivalmennukset

Harri Kolehmainen

Myyntivalmentaja

Yrittäjä

Myyntitiimi.com

044-3506093

info@myyntitiimi.com

www.myyntitiimi.com

 

“Moikka!

Olen Harri Kolehmainen ja valmennan uusia yrittäjiä ja pienyrittäjiä 17 vuoden monipuolisella myynnin ja tuotevalmennuksen kokemuksella.

Olen monessa mukana ollut  myynnin ja median moniottelija pitkällä yli 17-vuoden kokemuksella. Myynnin parissa monipuoliset kannuksensa ansainneena yrittäjänä haluan jakaa nyt kaiken oppimani teille yrittäjät ja auttaa menestymään nykyajan haasteissa.

Olen kerännyt vuosien varrella erilaista kokemusta myynnistä, oppinut paljon ja tehnyt huiman määrän työtunteja. Olen päässyt auttamaan yrittäjiä sekä yrittäjäksi haluavia myynnin parissa, joka on ollut hienoimpia hetkiä työuralla. Kokemusrepusta löytyy myös isojen yritysten ja perheyritysten myynnin haasteiden projekteja.

Haluankin jakaa kaiken kokemuksen, josta sain idean myyntivalmennuksen rakentamiselle. Pitkään hiottu paketti on nyt vihdoin hienona räätälöitynä valmennuksena teille yrittäjät!

Tervetuloa Myyntitiimiin!”

 

 

Veloitukseton palveluni BusinessRakentamon jäsenille

Varaa ilmainen myynnin sparraustunti!
 

Palvelun kuvaus

Sparraustunti sisältää tunnin etäsession, jossa käydään tämän hetken myynnin tilannetta läpi ja katsotaan yhdessä kehityksen tarpeet sekä voidaan ratkoa kimpassa myynnin esteitä.
 

Varaa aika

Varaa aika sähköpostilla info@myyntitiimi.com niin sovitaan yhteinen sparraustunti.
 
 

Muut palveluni

Henkilökohtainen myyntivalmennus

 

Myyntitiimin myyntivalmennus on kokonaisvaltainen paketti sinulle, joka olet aloittamassa myyntiuraa, yrittäjä tai aloittava yrittäjä.

 • Henkilökohtainen myyntivalmennus yrittäjille, myyjille tai myyjäksi aikoville!
 • 6 virtuaalikoulutusiltaa, 3h illassa, 18 tuntia valmennusta ja 3h konsultointia koulutuksen jälkeen.
 • Unohda hienot myyntisanat, nyt laitetaan perusasiat ja myynti kuntoon!
 • Uusia verkostoja, enemmän myyntiä, itsensä ylittämistä ja ennen kaikkea parempaa liikevaihtoa!

   

Mitä yrittäjä hyötyy:

TÄTÄ KAIKKEA MYYNTITIIMI.COM VALMENNUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

TAVOITTEET JA UNELMA

Kaikki tekeminen alkaa aina tavoitteesta. Työ ilman tavoitetta on haastavaa seurattavuuden kannalta. Ensimmäisessä illassa laitetaan perustukset kuntoon ennen linnan rakentamista. Saat vinkit niin yrityksen ja myynnin, kuin myös oman elämän tavoitteisiin.

TUNNE ASIAKKAASI

Kaikille kaikkea on yhtäkuin kellekkään ei mitään. Tunnetko oikeasti asiakasryhmäsi? Selkeyttämällä asiakasprofiilin ja kohderyhmän, on myynnin tekeminen helpompaa. Toisessa illassa pohditaan nämä kuntoon ja mietitään miten iskeä

SUUNNITELMA

Hyvä suunnitelma on puoli kauppaa. Hyvällä toiminta-suunnitelmalla saadaan aikaan selkeä kuva myyntiprosessin kulusta. Takaraivoon asetettu prosessi auttaa jokaisessa kaupanteon tilanteessa nostamaan asiakkaan ostohousut korviin. Olet valmiimpi vastaamaan argumentteihin, tarjoamaan oikeaa tuotetta oikeassa paikassa ja palvelemaan asiakasta aina loppuun asti.

ACTIONIA! ACTIONIA!

Nyt alkaa tulitus! Pohjat on luotu kolmessa edellisessä illassa ja on aika huutaa Action! Neljännessä illassa laitetaan toimintatavat kuntoon, suunnitellaan viikko-ohjelmaa sekä lähdetään rakentamaan rutiinien kautta pakettia kohti ensimmäistä neuvottelua.

NYKYAIKAISET TYÖKALUT

Formulaa ei ohjata ilman rattia, joten työkalujen on oltava kunnossa. Myynnin ja markkinoinnin tekemiseen on miljoonia erilaisia applikaatioita. Miten näistä nyt arvotaan ne oikeat? Myynnin työkalut käydään läpi pitkällisen kokeilun tuloksena ja valmennukseen on kerättykin vain hyväksi testatut työkalut!

KÄYTÄNNÖN MYYNTITYÖ

Luurikammo? Pitchaus? Mitä nämä nyt sitten on? Viimeisenä iltana nidotaan kaikki opit yhteen ja harjoitellaan konkreettisesti opitut toiminnot. Valmennuksessa opetetaan neuvottelutaktiikkaa, pitchausta sekä tietenkin soitetaan muutaman kylmäsoitot. Pitkän puhekokemuksen kautta lasketaan luurikammo monttuun ja aletaan oikeasti hommiin!

Hinnoittelu

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 998€ + alv. 24%

Sillä saat:

 • 6 virtuaalikoulutusiltaa
 • 3h illassa
 • Yhteensä 18 tuntia valmennusta
 • 3h konsultointia koulutuksen jälkeen

    

   

Myynnin sparraustunti

 
Henkilökohtaisessa sparraustunnissa käydään läpi juuri sinun myynnin kulmakiviä ja ongelmia!
 

On kyse motivaatiosta, stressistä tai vaikka kaipaat uusia ajatuksia myyntiin, niin varaa sparraustunti!

Sparritunnit voi pitää myymälässä, B2B -myynnissä tai missä tahansa myynnin parissa.

Mitä yrittäjä hyötyy:

 
Sparraustunnissa saat uusia näkemyksiä myynnin tekemiseen, myynnin esteiden ylittämiseen sekä apua liiketoiminnan kehittämiseen.
 
 
 

Hinnoittelu

 
Sparraukset toteutetaan tuntivelotteisesti 110€/h +alv. 24% (minimilaskutus 2h)