Tehdään yhdessä tuumattua viestintää

Riina Takala-Karppanen

Toimittaja

Viestintäyrittäjä

Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy

040-502 1769

riina@kahvimaa.fi

https://www.linkedin.com/in/riina-viestinta-kahvimaa/

 

“Olen kokenut pitkän linjan toimittaja ja viestinnäntekijä, ja olen hihat valmiiksi käärittyinä odottamassa innoissani, että pääsen kirjoittamaan lehdistötiedotteesi tai yrittäjätarinasi. Toteutan myös mediatiedotteita. Tai autan sinua muulla tavoin sanoittamaan ja konkretisoimaan yrityksesi tai yhteisönne viestintää: tiedotteet, artikkelit, asiakas- ja referenssitarinat, kotisivun sisältö, some-sisällöntuotanto, tuote- ja palveluesittelyt, yrittäjätarinat jne.

 

Autan sinua tarvittaessa myös ilmoitusaineistojen toteuttamisessa erilaisiin julkaisuihin, esitteiden toteuttamisessa sekä muissa graafisen alan palvelutarpeissa, messuosastomateriaaleissa tai vaikkapa asiakaslehden tekemisessä avaimet käteen -periaatteella.

 

Erityisosaamisena kiinteistöala ja rakentaminen sekä yrittäjyys.

Lisäksi hallitsen valokuvaamisen ja graafiset taittotyöt valmiiksi painomateriaaleiksi asti. Tarvittaessa voin kilpailuttaa painotarjouksesi.

Toimittajana yli 40 vuotta ja perheyrittäjyystaustaa yli 20 vuotta.

Toimin valtakunnallisesti ja tarvittaessa etäyhteyksin.”

 

Käytä hyödyksesi veloitukseton palveluni

Tuumaustunti

Palvelun kuvaus

Miten löytää uusia asiakkaita, viestiä heille, kertoa, kuka olen ja mitä teen? En osaa kirjoittaa itsestäni, eikä helppoa ole esitellä kirjallisesti tuotteitani, eikä palveluitani. Mitä teen?

Pidetään Tuumaustunti. Tarjoan veloituksettoman Tuumaustunnin, jonka aikana kartoitamme olemassa olevat ja potentiaaliset asiakkaasi ja tekemäsi viestintä- ja markkinointitoimet. Kartoitamme yhdessä tulevaisuuteen tähyten tarpeet, minkä jälkeen katsomme, missä asioissa minä kokeneena toimittajana ja viestinnäntekijänä ja -apulaisenasi voin auttaa sinua.

 

PS. Minä tuon Tuumaustunnille pullat tai sämpylät, keitä sinä kahvi tai tee.

 

Varaa aika

Ollaan yhteydessä.

Riina Takala-Karppanen

puh. +358 40 502 1769

riina@kahvimaa.fi

 

Muut palveluni

Kirjoitanko yrittäjätarinasi?

Haastattelen, valokuvaan ja kirjoitan yrittäjä- ja yritystarinasi tekstiksi sekä halutessasi taitan sen valmiiksi A4:n kokoisen lehtiartikkelin muotoon (pdf-tiedostoksi). Tai tehdään vastaavanlainen artikkeli asiakkaastasi tai yhteistyökumppanistasi tai esitellään jonkin projekti tai muu haluamasi asia.

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

Voit käyttää yrittäjätarinaasi kotisivullasi tai somessa, yritysesitteissäsi tai valmiiksi taitettua tarina-artikkelia vaikkapa tarjouksesi liitteenä.

 

Hinnoittelu

Juttupaketti kuvineen

300,00 euroa + alv 24 % (+ mahd. matkakulut).

 

Ollaan yhteydessä.

Riina Takala-Karppanen

puh. +358 40 502 1769

riina@kahvimaa.fi

 

Viestintäammattilainen Apunasi.

Kirjoitettuja sanoja tarvitaan aina.

Tiedotteissa. Artikkeleissa. Uutiskirjeissä. Kotisivulla. Someviestinnässä. Yritysviestinnän tarpeissa tai markkinoinnissa.

 

Olen olemassa niitä tilanteita varten, kun tarvitset

  • paperisia tai sähköisiä tiedotteita asiakkaille
  • uutiskirjeitä asiakkaillesi tai yrityksen omina markkinointitoimina
  • kotisivusisältöjä – asiakasesimerkkejä tai yritystarinoita
  • somepostauksia – suunnitelmallista viestintää somen keinoin

 

Toki palvelen sinua silloinkin, kun tarvitset esitteitä, ilmoitusaineistoja, messuosastoilla jaettavaa materiaalia tai päätät teettää vaikkapa asiakaslehden.

 

Erikoisalaani ovat kiinteistö- ja rakennusala, mutta pitkän toimittajakokemukseni ansiosta mikä tahansa asia ja aihe maan ja taivaan väliltä kiinnostaa, missä voin olla Viestintäapulaisenasi.

 

Hinnoittelu

Tunti- tai projektikohtainen hinta riippuen työn laajuudesta ja säännöllisyydestä.

(tuntihinta 87 € + alv 24 %).

 

Ollaan yhteydessä.

Riina Takala-Karppanen

puh. +358 40 502 1769

riina@kahvimaa.fi