Toimitila- ja yritysvälitys

Päivi Kuitunen

Toimitilavälittäjä, LKV

Yritysvälittäjä

Tilana / Fibren Oy

040 7717 346

paivi.kuitunen@tilana.fi

https://tilana.fi

Olen asiantuntijasi toimitilojen välityksessä ja yrityskaupoissa

 

Veloitukseton palveluni BusinessRakentamon jäsenille

Yrityskaupan alkukartoitus

 

 

Palvelun kuvaus

Alkukartoituksessa selvitetään onko yrityksesi myyntikunnossa, mitkä ovat yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet ja mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota ennen yrityksen myyntiä. Saat myös lisätietoa yrityskaupasta prosessina ja neuvoja päätöksenteon tueksi, kun harkitset yrityksen myyntiä. Yrityskauppaan kannattaa valmistautua hyvissä ajoin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

 

Varaa aika

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin sovitaan aika alkukartoitukseen!

Puh. 040 7717346

s.posti: paivi.kuitunen@tilana.fi

 

Muut palveluni

 

TOIMITILAPALVELUT

  • Toimitilojen myynti- ja vuokravälitys Länsi-Uusimaa (Lohja, Vihti, Siuntio ym.)
  • Kiinteistöarviointi: liikehuoneistot, yrityskiinteistöt

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 

Kaikkien toimitilojen myynti ja vuokrauspalvelut: välitämme erilaisia yritystiloja liikehuoneistoista teollisuushalleihin – emme tee asuntokauppaa vaan olemme keskittyneet yritysasiakkaisiimme.

 

Meillä on pitkä kokemus toimitilavälityksestä Länsi-Uudenmaan alueella ja runsaasti kontakteja alueen yrityksiin ja sijoittajiin. Hoidamme puolestasi myynnin ja/tai vuokrauksen: markkinoinnin, esittelyt, neuvottelut ja asiakirjat!

 

Toimitilavälityksen kautta olemme kerryttäneet kattavasti tietoa alueen vuokra- ja myyntihinnoista, saat meiltä luotettavan kiinteistöarvioinnin toimitilallesi. Laadimme ammattitaitoisesti erilaisten yrityskiinteistöjen ja toimitilojen arviokirjat esimerkiksi vakuusjärjestelyjä, tilinpäätöstä tai perunkirjoitusta varten.

 

Arviointi perustuu hyvään markkinatuntemukseen alueella sekä kiinteistökohtaiseen analyysiin ja tuottoarvolaskelmiin. Saat kattavan ja perustellun arviolausunnon kohteestasi.

 

 

Hinnoittelu

 

Vuokravälityspalkkio: 1 kk vuokra, vähintään 3 vuoden sopimuksista 1,5 kk.

 

Myyntipalkkio: 3 % velattomasta kauppahinnasta.

 

Kiinteistöarvioinnin hinta riippuu arvioitavan kohteen laajuudesta ja sijainnista.

 

Osakehuoneistot alkaen 500 €, kiinteistöt alkaen 800 €.

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

 

YRITYSKAUPPAPALVELUT

  • Yrityksen arvonmääritys
  • Yrityskauppa alusta loppuun
  • Neuvonta ja konsultointi omistajanvaihdoksissa

 

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 

Yrityksen arvonmääritys on tarpeen suunniteltaessa yrityksen myyntiä, sukupolvenvaihdosta tai muita omistusjärjestelyjä. Joskus yrityksen arvo tulee määritettäväksi myös perunkirjoitusta tai ositusta varten.

 

Teemme yrityksen arvonmäärityksiä erityisesti pienille yrityksille. Arvonmäärityksestä saat kattavan ja perustellun kirjallisen raportin. Arvioinnissa käytetään useampia rinnakkaisia menetelmiä mm. tilinpäätösanalyysi, kassavirta-analyysi ja substanssiarvolaskelma.

 

Yritystoiminnan myyntiin kannattaa valmistautua ajoissa, prosessi vie aina oman aikansa. Alkuneuvottelun järjestämme aina maksutta, älä siis epäröi kysyä aiheesta hyvissä ajoin. Kun myynti on ajankohtaista, laskemme arvion myyntihinnasta, teemme tarvittavat esitteet ja materiaalit ja markkinoimme yritystäsi. Olemme asiantuntija-apuna neuvotteluissa ja laadimme kauppaan tarvittavat asiakirjat.

 

Tarjoamme myös asiantuntija-apua esimerkiksi sukupolvenvaihdoksiin sekä muihin yritysjärjestelyihin!

 

Hinnoittelu

 

Arvonmäärityksen hinta vaihtelee riippuen arvioitavan toiminnan laajuudesta.

 

Yrityksen arvonmääritykset alkaen 800 €.

 

Yrityksen myyntipalvelun hinta muodostuu perusmaksusta 1000 € (sisältäen arvonmäärityksen ja markkinointimateriaalit) sekä toteutuneeseen kauppahintaan sidotusta provisiosta 5%.

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.