BusinessRakentamo ry - logo
Oma tarinani coachingin parissa alkaa aika lailla pohjamudista. Olin työelämässä taitekohdassa ja lomautettuna, kun sain tietää, että muutoksista työpaikalla. Silloin koronaepidemia oli vasta aluillaan, joten elämässä oli paljon stressiä muutenkin. Mieli oli musta ja silti ymmärsin, että nyt täytyy alkaa miettiä omaa uraa. Mietin jo hetken terapian tarvettakin, mutta tuttu terapeutti ja coach ehdotti, minulle: ”Mitä jos kokeilisit ensin coachingia?” Neuvo osoittautui hyväksi. Aloitin siis oman coachingin vahvuuksien löytämisestä. Ja kyllä – niitä vahvuuksia löytyi. Silloin tuntui, että sain maata jalkojen alle ja tuli fiilis, että tällainenhan minä olenkin. Ihmisen kun on hyvä olla ns. omissa nahoissaan ja meissä kaikissa piilee enemmän potentiaalia kuin muistammekaan.

Pian aloitettujen valmennusopintojen jälkeen minulla oli ensimmäinen coachingiin liittyvä liikeidea, jota lähdin työstämään. Löysin siis kokonaan uuden suunnan ja uuden uran coachingin parista. Ison työn jälkeen se on Bereda coaching. Elämäni muuttunut – ja paljon. Unelmat todella toteutuvat! Vähän yli kahden vuoden jälkeen uusi digitaalinen valmennuspalvelu on lanseerattu: https://bereda.fi/

Mitä siis on tapahtunut? Tein keväällä 2021 liiketoimintasuunnitelman digitaaliselle valmennuspalvelulle. Sen ansiosta työelämäni suunta muokkautui lopullisesti. Syksy 2021 meni rahoituksen etsimiseen ja suunnitteluun. Kevät 2022 meni palvelumuotoilun ja pilotoinnin merkeissä. Kesä 2022 kului nettisivuihin ja syksy 2022 on kulunut ostopolun eli verkkokaupan, markkinoinnin automaatioiden ja projektoinnin parissa. Tuntuu, että olen viimeisen puolitoista vuotta tehnyt projektia, joka vain kestää ja kestää :)

Nyt sivusto on testikäytön jälkeen julkaistu ja palvelu on lanseerattu. Minun lisäkseni Beredassa valmentavat Anna Lassila ja Johanna Paronen. Molemmat kokeneita valmentajia ja hyviä tyyppejä. Näistä oman verkostoni sparrailukavereista tuli Beredan valmentajia.

Ryhmävalmennukset starttaavat

Ensimmäisinä palveluina starttaavat Yrittäjien ryhmävalmennukset ja kaikille tarkoitetut yksilövalmennukset. Voit katsoa lisää täältä: https://bereda.fi/ryhmavalmennus/ Ryhmävalmennuksen avulla teet muutostavoitteesta konkreettisen suunnitelman. 4 x 2h etävalmennuksessa valjastetaan ryhmän ja valmentajan voimavarat oman kehittymisen tueksi. Se on paitsi yhteisöllinen tapa, myös rento tapa valmentaa, kun kaikki ryhmäläiset ovat saman aihepiirin äärellä. Ryhmävalmennus on yksilövalmennusta ryhmämuodossa eli jokainen työstää ihan omaa tavoitettaan.

Ryhmävalmennukset starttaavat:

1. kasvu ja liiketoiminnan kehittäminen 29.11.-24.1.2023

2. hyvinvointi ja ajanhallinta 14.11.-19.12.2022

3. markkinointi, some ja uusasiakashankinta 10.1.-13.2.2023

Anna Lassila valmentaa hyvinvoinnin ja ajanhallinnan ryhmiä. Itse valmennan omaa intohimoani eli markkinoinnin ryhmiä ja Johanna Paronen omaa intohimoaan eli kasvu-, strategia- ja projektiryhmiä. Voit ilmoittautua mukaan suoraan https://bereda.fi/ryhmavalmennus/ linkeistä! 

Yksilövalmennukset

Kaikki Beredan valmentajat; Annat ja Johanna coachaavat Beredan digitaalisella valmennusalustalla myös yksilöllisesti. Jos ryhmässä valmentautuminen ei ole sinun juttusi, voit vallan mainiosti varata ja maksaa valmennusaikasi ja pakettisi myös kahdestaan valmentajan kanssa, joka on ehkä se perinteisempi coachaustapa. https://bereda.fi/yksilovalmennus/

Digitaalinen valmennusalusta

Beredan valmennukset tapahtuvat verkossa Beredan omalla valmennusalustalla. Valmennusalustan olemme tehneet sen vuoksi, että valmennukset tapahtuisivat nykyaikaisella, turvallisella alustalla, jossa pystyt tekemään esi- ja kotitehtäviä, myös reflektoimaan kehitystäsi ja kommunikoimaan valmentajasi kanssa tietoturvallisesti. Alusta on tietoturvallinen tapa valmentaa, koska muistiinpanoja ei kulje esim. sähköpostissa. Alustalla sinä ja valmentajasi siis myös tapaatte eli ei tarvita teamsiä tai zoomia, vaan kaikki on yhdessä paketissa.

Beredan yhteisö

Olisi aivan ihanaa, jos lähtisit pienesti mukaan Beredan yhteisöön, jossa tarjoamme sinulle myös maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia, työkaluja muutokseen sekä Facebook-ryhmässä että suoraan sähköpostiisi.

Muutoksen tekijät on meidän tulevan yhteisömme nimi. Ryhmässä ei tietenkään ole vielä jäseniä, mutta olisi tosi hienoa ja arvostaisin, jos sinä liittyisit siihen <3 Lähdetään rakentamaan siitä paras ja kannustavin ryhmä – EVER!

Beredaa seuraat instassa ja facessa linkeistä!

#Coaching #Valmennus #yksilövalmennus #ryhmävalmennus #muutosvalmennus #yrittäjyys #muutosvalmennukset #ajanhallinta #jaksaminen #markkinointi #some #kasvu #strategia #projektit #positiivinenkierre #bereda #beredacoaching
Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille...

Muita helmiä blogistamme