Ensiapukouluttaja Sanna Rantanen-Helsingin-seudun-ensiapukoulutus-Oy-BusinessRakentamo

Yritysten ensiapuvalmius

Sanna Rantanen

Yrittäjä, ensiapukouluttaja

Helsingin seudun ensiapukoulutus Oy

044-987 0262

Sanna@hesea.fi
LinkedIn: linkedin.com/in/sanna-rantanen

https://www.hesea.fi (koulutukset)
https://www.ea-tuote.fi (tuotemyynti)

Y-tunnus: 3222411-3

Autan yrityksiä arvioimaan keskeisiä riskejään ensiapuvalmiuden näkökulmasta sekä vastaamaan niihin niin henkilöstön koulutuksen kuin välineistön osalta. Yritykseni Helsingin seudun ensiapukoulutus Oy:n (Hesea) kautta tarjoan koulutukset, jotka lisäävät yrityksesi henkilöstön ensiapuvalmiutta ja rohkeutta toimia ensiaputilanteissa aktivoivan ja käytännönläheisen opetuksen voimalla, ajantasaisella tiedolla ja huumoria unohtamatta. Yritykseni kautta voit hankkia myös korkealaatuiset ensiapu- ja turvatuotteet yrityksesi ensiapuvalmiuden ylläpitoon ja kehittämiseen (www.ea-tuote.fi).

 

Olen toiminut ensiapukouluttajana vuodesta 2010 lähtien. Tämän lisäksi olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana terveydenhuollon erilaisissa tehtävissä myös akuuttihoidon kentällä. Ensiapukoulutusyrittäjänä tavoitteenani on vahvistaa ihmisten auttamisrohkeutta. Jokainen yksilö, joka rohkaistuu toimimaan ensiaputilanteen kohdatessaan, on minulle tärkeä askel kohti missioni toteutumista.

 

 

Tarjoan:

Ensiapukoulutukset yrityksille lähi- ja etäopiskeluna

Ensiavun verkkokurssit

Ensiapu- ja turvatuotteet

Tukea ensiapuvalmiuden suunnitteluun

Ensiapuvalmiuden ylläpitosopimukset

 

 

Veloitukseton palveluni BusinesRakentamon jäsenille

Ensiapuvalmiuden tarve- ja tilannekartoitus

Palvelun kuvaus

Kartoituksessa käymme etänä yhdessä läpi yrityksenne erityispiirteet sekä ensiapuvalmiuden nykytilannetta. Annan myös ehdotuksen yrityksenne ensiapuvalmiuden kohentamiseksi suositeltavista toimenpiteistä. Kesto n. 30 minuuttia.

Varaa aika
Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen:
puhelimitse: 044 987 0262
sähköpostilla: Sanna@hesea.fi
 
 

Muut palveluni

Ensiapukoulutukset

Saatavilla olevat kurssit:

•        Hesean ensiapukurssit (kesto 4–16 oppituntia)
•        Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset ensiapukurssit
•        Ensiapuaiheiset verkkokurssit
•        Luennointipalvelut erikseen sovittavista aiheista (kesto alkaen 1 tunti)

 
Kaikki koulutuksemme noudattavat Käypä hoito-suosituksia ja ovat STM:n ohjeistuksen mukaisia. Hesean kurssien sisältö on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin. Hesean ensiapukursseissa on myös 100 % tyytyväisyystakuu – laskutamme vain tyytyväisen asiakkaan!
Koulutukset ovat saatavilla lähiopetuksena sekä osallistavina webinaareina.
 
 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 
Koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä ensiaputilanteita sekä parannetaan kunkin osallistujan ensiapuvalmiutta osallistavalla ja aktiivisella opetuksella. 
 
Koulutuksissa jaetaan ajantasaista tietoa erilaisista ensiapusuosituksista sekä harjoitellaan ensiaputaitoja aidolta tuntuvissa tilanteissa. Koulutuksissamme osallistujat ovat aktiivisia toimijoita ja pääsevät harjoittelemaan ensiaputaitoja simuloiduissa tilanteissa.
 
Koulutustemme avulla yrityksesi henkilöstöllä on ajantasainen osaaminen ensiaputaidoista sekä rohkeutta auttaa ensiaputilanteen kohdatessaan.
 

Hinnoittelu

 
Hinta alk. 550–1490 € (alv 0 %) / ryhmä
 
Hintaan sisältyy koulutus, käytettävät materiaalit, osallistumistodistukset sekä matkakulut Uudenmaan alueella. Enintään 20 osallistujalle.
Uudenmaan ulkopuoliset lähikoulutukset erillisen tarjouksen mukaan. Koulutukset järjestettävissä koko Suomen alueella.
 
Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisilla kursseilla hintaan lisätään myös Punainen Risti Ensiapu Oy:n edellyttämä todistus- ja rekisteröintimaksu. Ajantasaisen hinnaston löydät Hesean verkkosivuilta.
 

Ensiapuvalmiuden ylläpitosopimus

Yrityksiltä edellytetään eri lakien ja asetusten mukaisesti järjestettyä, riittävää ensiapuvalmiutta. Tämän arviointiin vaikuttaa muun muassa yrityksen toimiala ja sen mahdolliset vaikutukset riskinarvioon. Yrityksen ensiapuvalmiutta arvioidaan myös työsuojelutarkastuksen yhteydessä.

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 
Hesean kautta saat huolettoman avaimet käteen -palvelun ensiapuvalmiuden osalta. Huolehdimme puolestasi ensiapuvälineiden päivitykset ja tilanteen tarkastukset vuosittain sekä muistutamme, kun koulutusten voimassaolo alkaa umpeutua. Käymme myös kanssanne yrityksen ensiapusuunnitelman läpi vuosittain ja avustamme sen päivittämisessä tarpeen mukaan.
 

Hinnoittelu

 
Palvelun hinta muodostuu yrityksen koon ja toimialan ensiapuvalmiuden tasovaatimusten mukaisesti. Palvelu on mahdollista tilata joko erillishinnoittelulla tai kiinteällä vuosihinnalla. Ota yhteyttä tarkempaa tarjousta varten!

 

 
 

Palveluni kohdistuvat:

  • Aloittava yritys
  • Kasvu/uudistuminen
  • Omistajanvaihdokset