Yritysten ensiapuvalmius

Palveluni kohdistuvat:

Yritysidea, Aloittava yritys, Kasvu/uudistuminen, Omistajanvaihdokset

Sanna Rantanen

Käytä hyödyksesi veloitukseton palveluni

Ensiapuvalmiuden tarve- ja tilannekartoitus

Palvelun kuvaus

Kartoituksessa käymme etänä yhdessä läpi yrityksenne erityispiirteet sekä ensiapuvalmiuden nykytilannetta. Annan myös ehdotuksen yrityksenne ensiapuvalmiuden kohentamiseksi suositeltavista toimenpiteistä. Kesto n. 30–60 minuuttia.

Varaa aika

Varaa aika kartoitukseen ottamalla yhteyttä: 044 987 0262 / sanna.rantanen@medego.fi

Muut palveluni

Ensiapukoulutukset

Saatavilla olevat kurssit:

  • Medegon ensiapukurssit (kesto 4–16 oppituntia)
  • Ensiapuaiheiset verkkokurssit
  • Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset ensiapukurssit
  • Luennointipalvelut erikseen sovittavista aiheista (kesto alkaen 1 tunti)

Kaikki koulutuksemme noudattavat Käypä hoito-suosituksia ja ovat STM:n ohjeistuksen mukaisia. Medegon kurssien sisältö on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin. Medegon ensiapukursseissa on myös 100 % tyytyväisyystakuu – laskutamme vain tyytyväisen asiakkaan!

Koulutukset ovat saatavilla lähiopetuksena sekä osallistavina webinaareina.

Mitä yrittäjä hyötyy:

Koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä ensiaputilanteita sekä parannetaan kunkin osallistujan ensiapuvalmiutta osallistavalla ja aktiivisella opetuksella.

Koulutuksissa jaetaan ajantasaista tietoa erilaisista ensiapusuosituksista sekä harjoitellaan ensiaputaitoja aidolta tuntuvissa tilanteissa. Kouluttaja ei ainoastaan näytä kuinka ensiaputilanteessa kuuluisi toimia, vaan osallistujat pääsevät tekemään itse konkreettisia toimenpiteitä sekä harjoittamaan ensiaputaitojaan simuloiduissa tilanteissa. Näin synnytetään syvempiä muistijälkiä, mikä lisää itseluottamusta toimia oikeassa pelastustilanteessa.

Tavoitteena koulutuksissa on lisätä tietoa, taitoa ja rohkeutta toimia ensiaputilanteissa.

Hinnoittelu

Hinta n. 500–1400 € (alv 0 %)

Hintaan sisältyy koulutus, käytettävät materiaalit, osallistumistodistukset sekä matkakulut Uudenmaan alueella. Uudenmaan ulkopuoliset lähikoulutukset erillisen tarjouksen mukaan. Webinaarit järjestettävissä koko Suomen alueella.

Punaisen Ristin koulutusohjelman kursseilla hintaan lisätään myös Punainen Risti Ensiapu Oy:n edellyttämä rekisteröimismaksu kurssilaisrekisteriin. Ajantasaisen hinnaston löydät Medegon verkkosivuilta.

Ensiapuvalmiuden ylläpitosopimus

Yrityksiltä edellytetään eri lakien ja asetusten mukaisesti järjestettyä, riittävää ensiapuvalmiutta. Tämän arviointiin vaikuttaa muun muassa yrityksen toimiala ja sen mahdolliset vaikutukset riskinarvioon. Yrityksen ensiapuvalmiutta arvioidaan myös työsuojelutarkastuksen yhteydessä.

Mitä yrittäjä hyötyy:

Medegon kautta saat huolettoman avaimet käteen -palvelun ensiapuvalmiuden osalta. Huolehdimme puolestasi ensiapuvälineiden päivitykset ja tilanteen tarkastukset vuosittain sekä muistutamme, kun koulutusten voimassaolo alkaa umpeutua. Käymme myös kanssanne yrityksen ensiapusuunnitelman läpi vuosittain ja avustamme sen päivittämisessä tarpeen mukaan.

Hinnoittelu

Palvelun hinta muodostuu yrityksen koon ja toimialan ensiapuvalmiuden tasovaatimusten mukaisesti. Palvelu on mahdollista tilata joko erillishinnoittelulla tai kiinteällä vuosihinnalla.

Avainsanat

ensiapu, ensiapuvalmius, työsuojelu, ensiapukoulutus, työturvallisuus, työsuojelutarkastus